Betekenisvol op de woningmarkt in 2024?

Jeltje Residential Projects

Ik ben januari 2024 gestart met maar liefst 2 nieuwe opdrachten! En wat fijn dat deze via mijn netwerk, vooraf aangekondigd, mochten resulteren in getekende opdrachtbevestigingen. Hartelijk dank hiervoor netwerk. Fijn om te laten weten dat opdracht 1 in het particuliere speelveld van de regionale woningmarkt is gestart. Opdracht 2 is ontstaan in het netwerk van ondernemer tot bedrijf. In dit geval van bewindvoerder tot Jeltje Residential Projects.

Respectvol

De eerste opdracht van dit jaar bestaat uit het opruimen van de woning van een zelfstandig wonende dame op hoge leeftijd zonder kinderen. Ze is inmiddels verhuisd naar een veilig gelijkvloers appartement. Jeltje Residential Projects helpt haar met het respectvol opruimen van alle spullen die in 38 jaar onderdeel zijn geworden van haar leven in haar eengezinswoning. Hierna wordt de woning schoongemaakt, gecontroleerd op achterstallig onderhoud, gestyled en verkoopklaar aan de makelaar aangeboden. Het is een eer om samen met haar de spullen te selecteren voor kringloop, verkoop of verhuizing naar de nieuwe woning. Dit gebeurt in haar tempo, onder haar regie, (Sociaal) met respect voor de omgeving (Milieu).

Van betekenis

Bij de tweede opdracht heeft de bewindvoerder van de eigenaar mij benaderd om een woning te ontruimen en klaar te maken voor verkoop. De eigenaar is al verhuisd naar de veilige en beschermde omgeving van een woning met gehandicaptenservices. De eigenaar heeft geen kinderen en door zijn niet aangeboren hersenaandoening is hij onder bewind. Het opruimen van zijn woning en het afscheid nemen de oude woning wordt door Jeltje Residential Projects respectvol en in overleg met alle betrokken zorgverleners verzorgd. Het is heel mooi en een eer om deze opdracht te mogen uitvoeren en onderstreept nogmaals hoe het respectvol en zorgvuldig opruimen van een woning van betekenis is!

Binnenkort op de lokale woningmarkt

Als Jeltje Residential Projects klaar is met de werkzaamheden en de woningen zijn verkoopklaar, dan  worden de volgende woningen op de markt aangeboden:

Een appartement op de grens van Den Haag/ Rijswijk

Een eengezinswoning in Zoetermeer Seghwaert

Jeltje Residential Projects draagt graag bij aan het verbeteren van de krapte op de woningmarkt. Wil jij ook betekenisvol bijdragen en heb je vragen over het opruimen en verkoopklaar maken van een woning in de Randstad? Neem vrijblijvend contact op met mij.

Jeltje Dullemans