Zorgeloos en professioneel uw woning laten ontruimen

Zorgeloos en professioneel uw woning laten ontruimen
Ik ben Jeltje Dullemans (1973) en ik ondersteun nabestaanden, eigenaars en bewindvoerders bij achtergebleven woningen. Voordat de woning kan worden aangeboden aan een nieuwe eigenaar kom ik in beeld. Ik noem mezelf ook wel verhuisregisseur of projectmanager verhuizingen. Mijn achtergrond als manager en mijn passie voor herenhuizen en hun inboedels komen sinds 2021 samen in mijn bedrijf Jeltje Residential Projects.
Woningontruiming Den Haag - Jeltje Residential Projects

" Mijn werkgebied is Den Haag. Tussen Leiden en Rotterdam is Jeltje Residential Projects uw partner in zorgeloos ontruimen en verhuizen.

Wat kunt u van mij verwachten?

Bij het opruimen, verkoopklaar maken en opleveren een woning komt veel kijken. Ik neem de tijd om een plan van aanpak op maat voor u te maken en uw zorgen rondom een verhuizing of ontruiming weg te nemen. Samen met partners in Zuid Holland draag ik zorg voor een zorgvuldige selectie van waardevolle inboedel, spullen met emotionele waarde en bezittingen die duurzaam hergebruikt kunnen worden. Mijn organisatietalent zet ik in om de planning te halen en de woning op te leveren op de afgesproken datum. We spreken altijd af of ik samen met u de woning opruim of dat u liever volledig ontzorgd wordt.

Het doel is u te ontzorgen en ik ben altijd persoonlijk betrokken bij elke woning

Jeltje Dullemans

Specialist in kunst, antiek en sieraden

Ik ben – naast ervaren woningontruimer – specialist in kunst, antiek en sieraden en ik werk samen met gespecialiseerde taxateurs. In het hele land heb ik contact met antiquairs, juweliers, kunsthuizen, veilinghuizen, goudwisselkantoren, goede doelen, etc. Zo weet u zeker dat de inboedel op de juiste waarde wordt geschat en een goede bestemming krijgt. Wanneer u besluit dat u de inboedel wilt verkopen zorg ik voor maximale opbrengst hiervan.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken per mail of door onderstaande contactformulier in te vullen. Ik neem zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen een werkdag contact met u op.