Verhuisregisseur en projectmanagement in Den Haag

Zorgeloos en professioneel uw inboedel naar uw nieuwe woning verhuizen.
Het verhuizen naar een nieuwe woning kan een flinke klus zijn. Het verhuizen van een grote woning met veel spullen naar een nieuwe woning met een andere indeling en oppervlakte vraagt veel van uw tijd. Om te komen tot een goede aanpak voor de verkoop van oude meubels, het verhuizen naar de nieuwe woning en deze projecten binnen een gewenst tijdpad uit te voeren biedt Jeltje Residential Projects aan het projectmanagement voor u uit te voeren. Jeltje Residential Projects is de professionele verhuisregisseur en projectmanager in Den Haag en omstreken.

"Professioneel projectmanagement in uw nieuwe woning

Specialist in renovatiebegeleiding in Noord Spanje

Jeltje Residential Projects levert projectmanagement voor verhuizing naar een vakantiewoning buiten Nederland. Het aankopen van de woning, het selecteren van de architect het ontwerpen van de binnen en buitenruimtes van de woning kunnen onder mijn projectbegeleiding naar uw wensen tot stand komen. De verbouwing, het verhuizen van huisraad uit Nederland en de styling van de nieuwe woning kunnen voor u worden verzorgd. Heeft u interesse in een maatwerk projectopdracht in het binnen – of buitenland? In onder andere het Frans, Engels en Spaans sta ik u bij.

Maximale begeleiding tijdens de oplevering van uw vakantiewoning

Werkwijze bij vastgoed projectmanagement

Iedere cliënt krijgt maatwerk bij Jeltje Residential Projects. De manier van werken is in veel gevallen volgens de volgende stappen.

01 /

Intake

02 /

Plan van aanpak met offerte

03 /

Goedkeuring budget en tijdspad

04 /

Oplevering van de vakantiewoning

Afgeronde woningontruiming in Den Haag en omstreken

Tussentijdse updates op afstand

Wanneer u niet zelf in staat bent om regelmatig de voortgang van de werkzaamheden in uw vakantiewoning live te volgen, is dat voor Jeltje Residential Projects geen enkel probleem. Via videobellen kunnen we periodiek een tour door het huis doen. Op deze manier kunnen we samen uw wensen bespreken en toewerken naar de volgende stap: de zorgeloze oplevering van uw vakantiewoning.

Kosten buitenlands projectmanagement

Geen enkele verhuizing naar de vakantiewoning is hetzelfde. Het is dan ook lastig om deze vraag te beantwoorden met een concreet bedrag. Omdat ik altijd maatwerk lever, zult u ook altijd een maatwerk offerte van mij ontvangen. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een gratis en vrijblijvende intake waarna ik u een indicatie van de kosten kan laten zien.