Woningontruiming in Den Haag

Zorgeloos en professioneel uw woning laten ontruimen
Het ontruimen van een woning kan een flinke klus zijn. Zeker als er veel waardevolle spullen aanwezig zijn is het soms lastig voor de eigenaar of executeur om tot een goede aanpak te komen. Jeltje Residential Projects is professioneel woningontruimer in Den Haag en omstreken.
Woningontruiming woning laten ontruimen Den Haag - Jeltje Residential Projects

"Professioneel woningontruimer in Den Haag en omstreken

Specialist in kunst, antiek en sieraden

Jeltje is als eigenaresse van Jeltje Residential Projects zeer nauw betrokken wanneer u de woning door haar laat ontruimen. Zij is – naast ervaren woningontruimer – specialist in kunst, antiek en sieraden en werkt samen met gespecialiseerde taxateurs. In het hele land heeft zij contact met antiquairs, juweliers, kunsthuizen, veilinghuizen, goudwisselkantoren, goede doelen, etc. Zo weet u zeker dat de inboedel op de juiste waarde wordt geschat en een goede bestemming krijgt. Wanneer u besluit dat u de inboedel wilt verkopen zorgt Jeltje voor maximale opbrengsten hiervan.

Maximale opbrengst uit uw inboedel

Werkwijze bij ontruiming van uw woning in Den Haag e.o.

Iedere cliënt krijgt maatwerk bij Jeltje Residential Projects. De manier van werken is wel in veel gevallen volgens de volgende stappen.

01 /

Intake

02 /

Plan van aanpak met offerte

03 /

Ontruiming en volgens afspraak inboedel verkopen

04 /

Oplevering van een woning die schoon en verkoopklaar is

Afgeronde woningontruiming in Den Haag en omstreken

Woning laten ontruimen op afstand

Wanneer u niet in staat bent om naar de woning te komen, is dat voor Jeltje Residential Projects geen enkel probleem. Via videobellen kunnen we de intake doen en kunnen we een tour door het huis doen. Op deze manier kunnen we samen uw wensen bespreken zodat u een passende offerte ontvangt. Ook tijdens het proces van ontruimen hoeft u niet aanwezig te zijn. U wordt volledig ontzorgd tijdens dit traject en uiteraard wordt u goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Met vragen zal ik altijd contact met u opnemen om te overleggen.

Kosten van een woningontruiming

Geen enkele woningontruiming is hetzelfde. Het is dan ook lastig om deze vraag te beantwoorden met een concreet bedrag. Omdat ik altijd maatwerk lever, zult u ook altijd een maatwerk offerte van mij ontvangen. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een gratis en vrijblijvende intake waarna ik u een indicatie van de kosten kan laten zien.