Senioren woning opruimen en verhuizen Den Haag

Zorgeloos en professioneel uw woning laten opruimen en inpakken. Alleen geselecteerde huisraad wordt verhuisd.

Verhuizen van een ruime woning naar bijvoorbeeld een seniorenwoning of appartement kan een flinke klus en een grote uitdaging zijn. Het doorhakken van de knoop om kleiner te gaan wonen kan worden uitgesteld vanwege zorgen om het voorbereiden en het uitvoeren van de verhuizing. Jeltje Residential Projects is professioneel verhuisregisseur in Den Haag en omstreken.
Senioren die geholpen willen worden bij het doorstromen naar een nieuwe woning kan ik helpen met de verhuizing van de eigendommen, de taxatie van waardevolle eigendommen die niet mee kunnen verhuizen, de schoonmaak van de nieuwe woning en de eindschoonmaak van de oude woning.

"Professioneel woningontruimer in Den Haag en omstreken

Specialist in kunst, antiek en sieraden

Jeltje is als eigenaresse van Jeltje Residential Projects zeer nauw betrokken wanneer u de woning door haar laat ontruimen. Zij is – naast ervaren woningontruimer – specialist in kunst, antiek en sieraden en werkt samen met gespecialiseerde taxateurs. In het hele land heeft zij contact met antiquairs, juweliers, kunsthuizen, veilinghuizen, goudwisselkantoren, goede doelen, etc. Zo weet u zeker dat de inboedel op de juiste waarde wordt geschat en een goede bestemming krijgt. Wanneer u besluit dat u de inboedel wilt verkopen zorgt Jeltje voor maximale opbrengsten hiervan.

Ontzorgen en maximaal begeleiden van senioren tijdens en vòòr hun verhuizing

Werkwijze bij de woningontruiming van senioren

Iedere cliënt krijgt maatwerk bij Jeltje Residential Projects. De manier van werken is wel in veel gevallen volgens de volgende stappen.

01 /

Intake

02 /

Plan van aanpak met offerte

03 /

Voorbereiding verhuizing en selectie te verhuizen inboedel

04 /

Verkopen en nieuwe bestemming zoeken voor inboedel die niet mee verhuist

05 /

Organisatie rondom de verhuizing

06 /

Oplevering van de woning die achterblijft en oplevering van de nieuwe woning

Afgeronde woningontruiming in Den Haag en omstreken

Kosten van een verhuizing

Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Het is dan ook lastig om deze vraag te beantwoorden met een concreet bedrag. Omdat ik altijd maatwerk lever, zult u ook altijd een maatwerk offerte van mij ontvangen. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een gratis en vrijblijvende intake waarna ik u een indicatie van de kosten kan laten zien. Heeft u in de familie een betrouwbare verhuispartner die al decennia voor de familie werkt? Jeltje Residential Projects werkt al jaren samen met grote en kleine verhuizers van uw voorkeur

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken per mail of door onderstaande contactformulier in te vullen. Liever telefonisch kennismaken en daarna afspreken in de woning? 0654662511