Hoe ga ik te werk?

Zorgeloos en professioneel uw woning laten ontruimen
Elke woning is uniek. De spullen zeggen veel over de bewoners. Samen met u als eigenaar, maar ook met u als bewindvoerder of executeur maak ik de woning klaar voor de volgende stap.
Betrouwbaar huis ontruimen den haag

"Professioneel woningontruimer in Den Haag en omstreken

Intake

Tijdens de eerste persoonlijke ontmoeting in de woning wordt duidelijk waarin u ondersteund wilt worden en inventariseer ik uw wensen. De opdracht wordt duidelijk en concreet aan de hand van uw en mijn vragen.

Gaat het om de verhuizing van uw eigendommen of de taxatie van waardevolle eigendommen die niet mee kunnen? Wilt u het verhaal vertellen en de situatie uitleggen in de woning? Ik luister graag en de intake is vrijblijvend.

In kaart brengen

Waarbij heeft u  specifiek hulp bij nodig? Welke spullen kunnen naar een goed doel, welke spullen kunnen worden verkocht? Welke spullen houdt u zelf als herinnering? Ik maak samen met u een verdeling van de inboedel.

De inboedel wordt verdeeld in 3 groepen:

  • Inboedel voor hergebruik (goede doelen en kringloop)
  • Onbruikbare inboedel (grof vuil)
  • Waardevolle inboedel

Plan van aanpak

Op basis van uw wensen maak ik een plan van aanpak met tijdspad en prijsopgave. Een transparant plan en prettige, open communicatie zijn hierin leidend.

Mochten mijn team en ik hulp van buitenaf nodig hebben, dan schakelen we betrouwbare, externe partijen in, uiteraard in overleg.

We gaan beginnen

Wanneer het plan van aanpak en de offerte akkoord zijn, gaat het project beginnen. Ik krijg energie van oppakken, uitvoeren en afronden. 

Ik sta klaar en garant voor de coördinatie en het management. 

Eigenaar op afstand? Ik ontzorg het project voor u en zal regelmatig contact opnemen voor updates tijdens de uitvoering.

Maatwerk

Een strakke deadline vergt een andere aanpak dan wanneer er geen tijdsdruk is. Ook de snelheid waarmee u bepaalde keuzes wilt maken en de mate waarin u zelfstandig aan de slag wilt en kunt gaan, zijn van invloed op het plan van aanpak.

Ik lever daarom graag maatwerk dat geheel is afgestemd op uw wensen en doelen met respect voor uw privacy en eigendommen en wederzijds vertrouwen.

Betrouwbaarheid

Sinds 2020 groeit het aantal opdrachtgevers dat jaarlijks op basis van vertrouwen van mijn services gebruik maakt. In de meeste gevallen kom ik door een aanbeveling in contact met eigenaars en executeurs. Vanuit dit vertrouwen start ik graag de samenwerking met u.

“Geen vertrouwen in iets wordt gebrek aan vertrouwen in alles.”

Alfred Lord Tennyson

Maximale opbrengst uit uw inboedel

Afgeronde woningontruiming in Den Haag en omstreken