Ontruiming na overlijden

Zorgeloos en professioneel uw woning laten ontruimen.

Wanneer u te maken krijgt met het erven van een woning kan er veel op u afkomen. Naast de emotionele kant van een overlijden zijn er ook veel praktische vragen rondom een achtergebleven woning. Staat de woning vol met spullen en verzamelingen? Is het interieur gedateerd? Ontbreekt het u aan kennis en tijd om te ontzamelen?
Huis ontruimen na overlijden - Jeltje Residential Projects - verzameling antiek

"Professioneel woningontruimer in Den Haag en omstreken

Specialist in verkoopklaar maken

Jeltje is als eigenaresse van Jeltje Residential Projects zeer nauw betrokken wanneer u de woning door haar laat ontruimen. Zij is – naast ervaren woningontruimer – specialist in opruimen en stylen. Door gebruik te maken van bestaande meubels en aanvullende decoratie wordt de verwaarloosde woning na het opruimen en schoonmaken klaar gemaakt voor de verkoop. Ziet u op tegen al deze stappen? Samen met vrijwilligers, schoonmaakpartners en ontruimers wordt geen enkele uitdaging uit de weg gegaan.

Maximale opbrengst uit de verkoop van de achtergebleven woning

Werkwijze bij huis ontruimen na overlijden

Iedere cliënt krijgt maatwerk bij Jeltje Residential Projects. De manier van werken is wel in veel gevallen volgens de volgende stappen.

01 /

Intake

02 /

Plan van aanpak met offerte

03 /

Ontruiming en volgens afspraak inboedel verkopen

04 /

Oplevering van een woning die schoon en verkoopklaar is

Afgeronde woningontruiming in Den Haag en omstreken

Woningontruiming na overlijden - Huis ontruimen na overlijden - Jeltje Residential Projects

Woning laten ontruimen op afstand

Wanneer u niet in staat bent om naar de woning te komen, is dat voor Jeltje Residential Projects geen enkel probleem. Via videobellen kunnen we de intake doen en kunnen we een tour door het huis doen. Op deze manier kunnen we samen uw wensen bespreken zodat u een passende offerte ontvangt. Ook tijdens het proces van ontruimen hoeft u niet aanwezig te zijn. U wordt volledig ontzorgd tijdens dit traject en uiteraard wordt u goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Met vragen zal ik altijd contact met u opnemen om te overleggen.

Kosten van een woningontruiming

Geen enkele woningontruiming is hetzelfde. Het is dan ook lastig om deze vraag te beantwoorden met een concreet bedrag. Omdat ik altijd maatwerk lever, zult u ook altijd een maatwerk offerte van mij ontvangen. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een gratis en vrijblijvende intake waarna ik u een indicatie van de kosten kan laten zien.